Σαλάτα με φράουλες και φέτα
Εύκολη σαλάτα με υπέροχη γλυκόξινη γεύση!
Λίγα μυστικά ακόμα
Από τα μαρούλια κόβετε σε κομμάτια όση ποσότητα χρειάζεται για την πιατέλα σας. Τα εσωτερικά φύλλα του μαρουλιού είναι πάντα πιο φρέσκα και τραγανά. Επίσης απο το κατσαρό μπορείτε να βάλετε μόνο το εξωτερικό μαλακό μέρος των φύλλων.Αν σας αρέσουν οι σαλάτες με περισσότερη σως διπλασιάστε τη ποσότητα.Καλή όρεξη!
Υλικά
-
φρέσκο μαρούλι
-
μαρούλι κατσαρό
-
1/2 κιλό φράουλες κομμένες στα δύο ή στα τέσσερα
-
150-200 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
-
100 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
-
2 κ.σ. κουκουνάρια
-
0.5 σκελίδα σκόρδο
-
1 κ.γ. μέλι
-
1 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
-
2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία πιατέλα βάζετε τα κομμένα μαρούλια, τις φράουλες, το τυρί, τα καρύδια και τα κουκουνάρια.
-
2
Ανακατεύετε καλά τα υλικά της σως και την ρίχνετε πάνω στη σαλάτα.
Σχόλια (9)