Σαλάτα με Μπρεζάολα (Bresaola)
Μια από τις καλύτερες ιταλικές σαλάτες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εναλλακτικό αλλαντικό Prosciuto. Προτείνω κόκκινο ή ροζέ κρασί
Υλικά
-
300 γρ Μπρεζάολα σε λεπτές φέτες
-
100 γρ Παρμεζάνα σε φέτες
-
1 ματσάκι ρόκα
-
2 κουταλιές ελαιόλαδο
-
Χυμός λεμονιού (1/2 λεμόνι)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τις φέτες Μπρεζάολας
-
2
Προσθέτουμε τα φύλλα ρόκας
-
3
Προσθέτουμε το λάδι και τον χυμό λεμονιού
-
4
Πασπαλίζουμε με τις φέτες παρμεζάνας
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)