Σαλάτα με παστέλι, πορτοκάλι και κράνμπερι
Ο συνδυασμός της οξύτητας του πορτοκαλιού με τη γλύκα από το παστέλι και τα κράνμπερις είναι ασύλληπτος! Όταν δε ενώνονται όλα με το υπέροχο αυτό ντρέσινγκ τότε το αποτέλεσμα είναι θεϊκό. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή αυτή μου την έμαθε η νύφη μου πριν 3 χρόνια και από τότε την κάνω συνέχεια.Μπορείτε να τη συνδυάσετε με κρεατικά ή άλλα 'βαριά' πιάτα γιατί είναι πολύ δροσερή.
Υλικά
-
μαρούλι κανονικό ή lollo rosso (ή ό,τι άλλο λαχανικό σας αρέσει που θα είναι η βάση μας)
-
1 παστέλι
-
αποξηραμένα κράνμπερις
-
Ντρέσινγκ
-
ελαιόλαδο
-
βαλσάμικο ξύδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα λαχανικά, το πορτοκάλι και το παστέλι σε μικρά κομμάτια.
-
2
Προσθέτουμε τα κράνμπερις.
-
3
Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο και το μέλι μέχρι να ενωθούν και προσθέτουμε στη σαλάτα μας.
Σχόλια (4)