Σαλάτα με ρόκα, προσούτο & μάνγκο
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη σαλάτα σας μερικές ρόγες από λευκά ή κόκκινα σταφύλια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε και στραγγίζετε καλά τα φύλλα της ρόκας.
-
2
Αφαιρείτε τα κοτσάνια και τα κόβετε με τα δάχτυλα σε χοντρά κομμάτια.
-
3
Ρίχνετε τη ρόκα σε πιατέλα και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα.
-
4
Καθαρίζετε το μάνγκο, το κόβετε σε λεπτές φέτες και το προσθέτετε στη σαλάτα.
-
5
Τοποθετείτε το προσούτο με διακοσμητικό τρόπο και ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ αναμειγνύοντας τα υλικά της σε σέικερ ή γυάλινο μπολ με καπάκι ασφαλείας.
-
6
Όταν θέλετε να σερβίρετε, περιχύνετε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ, πασπαλίζετε με τις ψιλοκομμένες ελιές και σερβίρετε αμέσως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια