κύρια φωτογραφία συνταγής Σαλάτα Μεξικάνα
Sitronella
Sitronella @Sitronella
Τραχήλα

Δεν έχω βάλει ακριβείς ποσότητες, γιατί είναι και θέμα γούστου. Κανονίστε με το μάτι και ανάλογα με την όρεξή σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
  1. καλαμπόκι βρασμένο
  2. φασόλια κόκκινα βρασμένα (ή από κονσέρβα)
  3. φασόλια πράσινα (στρογγυλά) βρασμένα
  4. κύβους τυρί Ένταμ σε
  5. μπέικον τηγανισμένο και ψιλοκομμένο
  6. Σάλτσα
  7. 2 κ.σ. κέτσαπ
  8. 1/2 κ.γ. μουστάρδα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε στο μπολ.

  2. 2

    Προσθέτουμε σε στρώσεις τα υπόλοιπα υλικά (καλαμπόκι, φασόλια κόκκινα, φασόλια πράσινα, ξυσμένο καρότο και από πάνω το Ένταμ και το μπέικον). Αν έχουμε χρησιμοποιήσει διάφανο μπολ έχουμε ένα όμορφο, πολύχρωμο αποτέλεσμα.

  3. 3

    Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας και τη ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (23)

Σταύρος Σκαμάγκης
Σταύρος Σκαμάγκης @stavrossk
Αντί για μπέϊκον έβαλα τόνο κι έγινε υπέροχη!

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Τραχήλα
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα