Σαλάτα νισουάζ με λαχανικά
Υλικά
-
200 γρ. μικρες πατατες
-
6 μεγαλα αυγα
-
150 γρ φασολακια
-
150 γρ σπαραγγια σε κομματια
-
150 γρ κολοκυθακια κομμενα στα δυο
-
150 γρ ελιες διαφορες
-
1 ματσακι βασιλικου μονο τα φυλλα
-
200 γρ ντοματουλες τσερι
-
6 κουτ. λαδοξυδο
-
400 γρ τονος στραγγισμενος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βραζετε τις πατατες μεχρι να μαλακωσουν. Τις αφηνετε να κρυωσουν για λιγα λεπτα και τις κοβετε σε φετες.
-
2
Βραζετε τα αυγα να γινουν σφιχτα. Τα ξεφλουδιζετε και τα κοβετε στα τεσσερα.
-
3
Αχνιζετε τα φασολακια και τα σπαραγγια για 2 λεπτα. Προσθετε τον αρακα και τα κολοκυθακια. Τα αχνιζετε για 3-5 λεπτα ακομη.
-
4
Οσο ακομη ειναι ζεστα τα αλατοπιπερωνετε τα λαχανικα ανακατευετε με τις πατατες και τις ντοματουλες και το λαδοξιδο.
-
5
Μοιραζετε σε ατομικα πιατα και σκεπαζετε με τον τονο και τις φετουλες του αυγου και σερβιρετε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)