Σαλάτα ωμή με ξινόμηλο και παντζάρια
Η πιό γρήγορη και πεντανόστιμη σαλάτα με παντζάρι που έχω δοκιμάσει. Φτιάξτε την, αξίζει τον κόπο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αποτελεί το τέλειο ντιπ. Πάνω σε κομματάκια σπιτικού ψωμιού-κρακεράκια ή ό,τι άλλο βάλει ο νους σας, συνοδεύει πολύ όμορφα ένα ποτήρι καλό παγωμένο κρασί και όχι μόνο! Τρώγεται κανονικά και σαν σαλάτα ή μπορεί να συνοδέψει τα κρεατικά μας. Πολύ καλή ιδέα για να διακοσμήσουμε ένα πιάτο επίσης, εξαιτίας του ωραίου πορτοκαλοκόκκινου χρώματος της.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε τα λαχανικά μας και το μήλο στον τρίφτη και όχι στο multi, γιατί θα πολτοποιηθούν, και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)