κύρια φωτογραφία συνταγής Σαλάτα σπανάκι-πλευρώτους

Σαλάτα σπανάκι-πλευρώτους

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
lixoudia
lixoudia @cook_8460526

Λίγα μυστικά ακόμα

Η σαλάτα αυτή σερβίρεται αμέσως για να είναι ζεστά τα μανιτάρια. Τα σπανάκια πρέπει να είναι βιολογικά ή τελοσπάντων να ξέρουμε την προέλευση γιατί τα χρησιμοποιούμε ωμά και δε θέλουμε να είναι πικρά ή γεμάτα φτυτοφάρμακα...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 κούπες ωμό τρυφερό σπανάκι
  2. 4-5 καρύδια σε κομμάτια
  3. ελαιόλαδο
  4. Σως
  5. 4 κ.γ. μέλι
  6. 2 κ.γ. πολύ απαλή μουστάρδα
  7. 4 κ.γ. νερό
  8. 4 κ.γ. ελαιόλαδο
  9. 1/2 κ.γ. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε παρα πολύ καλά το σπανάκι, του αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα σκληρά μέρη, ώστε να πάρουμε μικρά τρυφερά φύλλα, και τα στραγγίζουμε.

  2. 2

    Χτυπάμε με μιξεράκι φραπέ τα υλικά της σως.

  3. 3

    Ανακατεύουμε το σπανάκι με τη μισή σως και το στρώνουμε σε μεγάλο αλλά ρηχό πιάτο ώστε να σχηματιστεί ένα "βουνό".

  4. 4

    Διαλέγουμε τα πιο μικρά μανιτάρια από το πακέτο και τα τηγανίζουμε με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνουν τραγανά. Αμέσως ζεστά όπως είναι τα στρώνουμε προσεχτικά πάνω στο βουνό από το σπανάκι.

  5. 5

    Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σως που έμεινε και πασπαλίζουμε με τα καρύδια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

lixoudia
lixoudia @cook_8460526
στις