Σαλάτα Τρικυμία
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό θα ήταν να μπει για κανά τεταρτάκι στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη.
Υλικά
-
Μακαρονάκια κοχύλια διάφορα χρώματα
-
1 συσκευασία τόνου σε λάδι
-
1/2 βαζάκι φιλετάκια ελιάς
-
1 γιαούρτι
-
1 συσκευασία μαλακό τυρί φιλαδέλφια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα κοχυλάκια με τον γνωστό τρόπο, όπως όλα τα μακαρόνια.
-
2
Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε με νερό.
-
3
Μόλις κρυώσουν τα τοποθετούμε σε μεγάλη σαλατιέρα.
-
4
Προσθέτουμε τον τόνο.
-
5
Περιχύνουμε με το ζουμάκι του λαδιού της συσκευασίας του τόνου και ανακατεύουμε καλά.
-
6
Προσθέτουμε όσα φιλετάκια ελιάς θέλουμε με ένα κουταλάκι.
-
7
Ρίχνουμε το γιαούρτι και το μαλακό τυρί και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να πάνε παντού τα υλικά μας, προσέχοντας να μην "τραυματήσουμε" τα κοχυλάκια μας.
Σχόλια (3)