κύρια φωτογραφία συνταγής Σαλάτα Τρικυμία
mellie
mellie @cook_8449654

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό θα ήταν να μπει για κανά τεταρτάκι στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

11 Minutes
  1. Μακαρονάκια κοχύλια διάφορα χρώματα
  2. 1 συσκευασία τόνου σε λάδι
  3. 1/2 βαζάκι φιλετάκια ελιάς
  4. 1 συσκευασία μαλακό τυρί φιλαδέλφια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα κοχυλάκια με τον γνωστό τρόπο, όπως όλα τα μακαρόνια.

  2. 2

    Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε με νερό.

  3. 3

    Μόλις κρυώσουν τα τοποθετούμε σε μεγάλη σαλατιέρα.

  4. 4

    Προσθέτουμε τον τόνο.

  5. 5

    Περιχύνουμε με το ζουμάκι του λαδιού της συσκευασίας του τόνου και ανακατεύουμε καλά.

  6. 6

    Προσθέτουμε όσα φιλετάκια ελιάς θέλουμε με ένα κουταλάκι.

  7. 7

    Ρίχνουμε το γιαούρτι και το μαλακό τυρί και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να πάνε παντού τα υλικά μας, προσέχοντας να μην "τραυματήσουμε" τα κοχυλάκια μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

NTINA
NTINA @cook_8528225
Καλο θα ηταν να μη χρησιμοποιησεις ξανα το λαδι της κονσερβας.Κατα τα αλλα νοστιμη ακουγετε,εαν την εφτιαχνα θα αφαιρουσα γαλακτομικα.

Από

mellie
mellie @cook_8449654
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα