κύρια φωτογραφία συνταγής Σαλεποτηγανόψωμα

Σαλεποτηγανόψωμα

18 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
xeniamanos
xeniamanos @cook_8452726
facebook xenia oikonomoy,ΕΛΛΑΔΑ

Τηγανόψωμα με γεύση σαλέπι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το σαλέπι δινει άρωμα βέβαια, αλλά και την εντύπωση ότι η ζύμη εχει γίνει σε ξυλόφουρνο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/2 κιλό αλεύρι
  2. 1 φακελάκι μαγια
  3. 1 κουταλιά σούπας σαλέπι
  4. αλάτι
  5. παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνι
  6. μέλι ή πετιμέζι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε το αλευρι, σαλέπι, μαγιά και αλατάκι.

  2. 2

    Ρίχνουμε χλιαρό νεράκι σιγά σιγά ως να κάνουμε μία μαλακή ζύμη.

  3. 3

    Πλάθουμε τηγανόψωμα στρογγυλά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

  4. 4

    Περιχύνουμε με μέλι ή πετιμέζι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

xeniamanos
xeniamanos @cook_8452726
στις
facebook xenia oikonomoy,ΕΛΛΑΔΑ