Σάλτσα μανιταριών
Υλικά
-
1 κουτί μικρό φρέσκα μανιτάρια
-
1 κρεμμύδι
-
1 μικρή κρέμα γάλακτος
-
1/2 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
-
αλάτι, πιπέρι,
-
τριμμένο σκόρδο
-
μοσχοκάρυδο, τσίλι, δυόσμο
-
λίγο κορν φλάουερ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε φέτες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
-
2
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε στο βούτυρο ή το λάδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε και τα μανιτάρια, το αλατοπίπερο και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να μειωθεί αρκετά ο όγκος τους
-
3
Σβήνουμε με το κρασί και μετά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
-
4
Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, το τσίλι και τον δυόσμο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
-
5
Αν χρειάζεται, δένουμε τη σάλτσα με λίγο κορν φλάουερ.
Σχόλια (7)