Σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
Υλικά
-
500 gr μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες με χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουνε
-
1 ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 σφηνάκι μπράντι
-
2 .Κουταλίες της σούπας μαργαρίνη
-
1/4 φλυτζανίου ζωμό κρέατος
-
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό
-
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
-
1 κουταλιά της σσούπας κορν φλαουερ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε το κρεμμύδι.το σκόρδο, τα μανιτάρια και την μαργαρίνη.
-
2
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με μπράντι και αφήνουμε λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
-
3
Προσθέτουμε τον ζωμό, αφήνουμε λίγα λεπτά, αλατωπιπερώνουμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος
-
4
Διαλύουμε το κόρν φλάουερ σε 2 κουταλιές κρύο νερό και το ρίχνουμε την σάλτσα.
-
5
Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά κατεβάζουμε απο την φωτιά και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαιντανό.
Σχόλια (5)