κύρια φωτογραφία συνταγής Σάλτσα Mornay, μία διαφορετική Μπεσαμέλ
ggr
ggr @george
Athens

Mornay? Ποιος είναι πάλι αυτός? Η πιο πιστευτή εκδοχή είναι ότι ο Monsieur Mornay ήταν ένας παριζιάνος εστιάτορας και σαν τέτοιος είχε την.... υποχρέωση να αφήσει πίσω του τουλάχιστον μία σάλτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι αναφερόμενοι χρόνοι αλλά και το κόστος όπως και ο βαθμός δυσκολίας, περιλαμβάνουν και την ετοιμασία της απλής μπεσαμέλΗ μπεσαμέλ θα πρέπει να είναι χλιαρή όταν θα προσθέσετε την κρέμα γάλακτος (την οποία θα έχετε βγάλει και αυτή πριν από μισή ώρα από το ψυγείο).

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
4
  1. 600 gr σάλτσα μπεσαμέλ
  2. 80 gr τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  3. Λίγο αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προσθέστε τη κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα στην χλιαρή μπεσαμέλ και ανακατέψτε πολύ καλά.

  2. 2

    Τελευταίο προσθέστε το βούτυρο και όταν και αυτό έχει λιώσει τελείως, ρίξτε ένα τελευταίο ανακάτεμα και η σάλτσα είναι έτοιμη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

melissoulazzz
melissoulazzz @cook_8460112
Πέρα από την συνταγή με τις κρεπούλες έκπληξη που αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η σάλτσα? Γενικά είναι για να περιχύνεις φαγητά και να τα ψήνεις? μπορεί να μπει ας πούμε πάνω απο σουφλέ με ζυμαρικά φαντάζομαι, καμιά άλλη ιδέα?? Πάνω απο παστίτσιο θα στέκεται ή είναι πολύ ρευστή???

Από

ggr
ggr @george
στις
Athens