Σάλτσα ντομάτας με μπαλσάμικο
Εύκολη σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά με μια πρωτότυπη πινελιά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πολύ νοστιμότερη αν έχετε φρέσκια ντομάτα τριμμένη.
Υλικά
-
2 κονσέρβες κονκασέ
-
3 λιαστές ντομάτες
-
3 κ.σ. λάδι
-
2 σκελίδες σκόρδο ή σκόρδο γκρανουλέ όσο θέλετε
-
1 κ.σ. ζάχαρη
-
αλάτι, πιπέρι
-
3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε τη ντομάτα, το λάδι, το σκόρδο, τη ζάχαρη, τις λιαστές κομμένες σε λωρίδες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα, να φύγουν τα υγρά.
-
2
Σβήνουμε το μάτι, προσθέτουμε το μπαλσάμικο και βράζουμε για 1 - 2 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια