Σάλτσα ροκφόρ
Εύκολη και πολύ γευστική σάλτσα που μπορεί να συνοδέψει κρέατα-ζυμαρικά, αλλά και λαχανικά όπως μπρόκολο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μίγμα από ροζ-κόκκινα-άσπρα πιπέρια, ολόκληρα ή φρεσκοτριμένα στον μύλο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε το ροκφόρ με τα υπόλοιπα υλικά,εκτός από το πιπέρι, στην κατσαρόλα.
-
2
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.
-
3
Στο τέλος ρίχνουμε το πιπέρι σε κόκκους ή τριμμένο, αν προτιμάμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)