Σαμπάνια-ανανάς έκπληξη
Μια όμορφη και πρωτότυπη ιδέα για τις επισκέψεις των εορτών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Έχει πολλά βίντεο στο you tube με τίτλο champagne bottle in a pineapple. Ας είναι καλά βέβαια η φίλη μου η Δώρα που το ανέβασε στο fecebook και το είδα.Το μπουκάλι όπως καταλαβαίνετε όσο πιο μικρό,τόσο λιγότερα σοκολατάκια.Η σιλικόνη πιστεύω πως είναι απαραίτητη γιατί λόγω του νόμου της βαρύτητας αρχίζουν και ξεκολλάν κάποια σοκολατάκια με ή χωρίς τη θήκη τους οπότε εκεί η ταινία διπλής όψεως δεν κάνει και πολλά πράγματα.
Υλικά
-
μπουκάλι σαμπάνιας ή κάτι που να βολεύει για το σχήμα του ανανά
-
40 περίπου σοκολατάκια ferrero rocher
-
πιστολάκι σιλικόνης ή κόλλα διπλής όψεως ή και τα δύο
-
χαρτί γκοφρέ, μεταξόχαρτο ή μαλακό χαρτόνι σε πράσινο ή-και-λαχανί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεκινάμε με το μπουκάλι και τα σοκολατάκια
-
2
Κολλάμε γύρω-γύρω με σιλικόνη ή κόλλα διπλής όψεως ξεκινώντας από κάτω
-
3
Συνεχίζουμε προχωρώντας προς το λαιμό του μπουκαλιού
-
4
Κόβουμε φύλλα μακρόστενα απ΄το πράσινο χαρτί,τα στρίβουμε λίγο γύρω από το δάχτυλό μας για να "πέφτουν"και τα κολλάμε γύρω απ΄το λαιμό του μπουκαλιού
-
5
Συνεχίζουμε με φύλλα ώσπου να καλυφθεί ο "λαιμός"
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια