Sandwich ψαριού
Ένα άκρως καλοκαιρινό sandwich!
Υλικά
-
1 kg ψάρι φιλέτο (νωπό ή κατεψυγμένο)
-
1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
-
1 φλ. τσαγιού ρύζι basmati
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
-
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
-
1 λεμόνι
-
1 κ.σ. ρίγανη
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε το ψάρι σε ταψί και το πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο.
-
2
Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετούμε μια φέτα κρεμμυδιού, ενώ ρίχνουμε τις ψιλοκομμμένες ντομάτες γύρω από το ψάρι.
-
3
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και μετά περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού. Ψήνουμε για 20-30λ στους 200ºC.
-
4
Αφού γίνει το ψάρι, ετοιμάζουμε και το ρύζι.
-
5
Κόβουμε κάθε φιλέτο στα δύο, βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ρύζι στη μια πλευρά και καλύπτουμε με την άλλη.
-
6
Εύκολα κι απλά έχουμε ένα νοστιμότατο sandwich ψαριού!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια