Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε το ψάρι σε ταψί και το πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο.
-
2
Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετούμε μια φέτα κρεμμυδιού, ενώ ρίχνουμε τις ψιλοκομμμένες ντομάτες γύρω από το ψάρι.
-
3
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και μετά περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού. Ψήνουμε για 20-30λ στους 200ºC.
-
4
Αφού γίνει το ψάρι, ετοιμάζουμε και το ρύζι.
-
5
Κόβουμε κάθε φιλέτο στα δύο, βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ρύζι στη μια πλευρά και καλύπτουμε με την άλλη.
-
6
Εύκολα κι απλά έχουμε ένα νοστιμότατο sandwich ψαριού!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια