Sangria 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Ιδανικό για parties και τραπέζια. Τοποθετήστε το μπωλ στο μπουφέ με ποτήρια και την κουτάλα για το self service των καλεσμένων σας! Η συνταγή είναι του Κώστα Αρβανίτη
Υλικά
-
840 γρ. κόκκινο κρασί
-
60 γρ. brandy
-
χυμός 2 λεμονιών
-
1 λεμόνι σε φετάκια
-
1 πορτοκάλι σε φετάκια
-
1 ροδάκινο καθαρισμένο, σε κυβους
-
1 μήλο καθαρισμένο, σε κύβους
-
1 αχλάδι καθαρισμένο, σε κύβους
-
1 μπανάνα καθαρισμένη, σε κύβους
-
4 κουταλιές ζάχαρη
-
πάγος
-
κανέλα σκόνη (προαιρετικά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μεγάλο μπωλ χύνετε το κρασί με το χυμό λεμονιού και τα φρούτα
-
2
Προσθέστε το brandy με τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατέψτε προσεκτικά
-
3
Δοκιμάστε τη ζάχαρη και αν χρειάζεται, προσθέστε λίγη ακόμη
-
4
Αφήστε όπως είναι το λιγότερο για 30 λεπτά
-
5
Μπορείτε να το παρασκευάσετε κι από το προηγούμενο βράδυ
-
6
Προσθέστε πάγο και με μεγάλη κουτάλα σερβίρετε
Σχόλια (7)