Σαντορινιά Μπριζόλα
Μπριζόλα Σαντορινιά με σάλτσα από σαντορινιές ντομάτες. Έτοιμο σε 20 λεπτά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Λίγα μικρά μυστικά1) Κρατήστε ένα ντοματάκι και λίγο κρεμμύδι με μαϊντανό και άνηθο για την γαρνιτούρα του πιάτου .2) Συνοδεύετε με χοντροκομμένες τηγανητές πατάτες3) Εάν δεν μπορέσετε να βρείτε σαντορινιά ντοματάκι , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά Ιταλικά ντοματάκια .
Υλικά
-
2 μπριζόλες χοιρινές (λαιμού ή ό,τι εσείς θέλετε)
-
8-10 ντοματάκια Σαντορίνης
-
1 κρεμμυδάκι (ξερό)
-
1 χούφτα μαϊντανό - άνηθο
-
αλάτι πιπέρι
-
ρίγανη
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού επιλέξουμε της μπριζόλες που εμάς αρέσουν, τις πλένουμε, τις αλατοπιπερώνουμε και τις ρίχνουμε στα καρβουνά ή στο μαντέμι.
-
2
Παίρνουμε τα Σαντορινιά ντοματάκια και τα ψιλοκόβουμε, ψιλοκόβουμε το ξερό μας κρεμμύδι, τον άνηθο και τον μαϊντανό και τα βάζουμε όλα μαζί για τσιγάρισμα σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο μας. Στο ενδιάμεσο κάνουμε και ένα τσεκ τις μπριζόλες μας.
-
3
Αφού τσιγαρίσουμε όλα τα παραπάνω και έχει γίνει το μείγμα μας μια ωραία σάλτσα, θα το αφήσουμε στην άκρη για να περιχύσουμε με αυτό τις μπριζόλες μας όταν αυτές θα είναι έτοιμες (τις σκεπάζουμε).
Σχόλια (2)