vasiliki68
vasiliki68 @cook_8454515
,

Τέλειο μεζεδάκι για τσίπουρο η μπυρίτσα!!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό σαρδέλες
  2. αλάτι χονδρό κατά βούληση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφαιρούμε το κεφάλι και τη ραχοκοκαλιά από τις σαρδέλες ωστε να μείνει φιλέτο (να μη χωρίσει στα δύο)

  2. 2

    Βάζουμε τα φιλέτα σε ταψί τα πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και τα βγάζουμε στον ήλιο για μία ώρα περίπου ή και λίγο περισσότερο

  3. 3

    Τοποθετούμε τις σαρδέλες σε αντικολλητικό ταψάκι και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στο γκριλ για 5 - 10 λεπτα

  4. 4

    Σερβίρουμε με λεμόνι

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

sofia-56
sofia-56 @cook_8466782
βασούλα μου μου τρέχουν τα σάλια καλα λες αυριο ετσι θα τις κάνω.αλλα με ψιλο αλάτι δεν θα γίνουν καλες;\n

Από

vasiliki68
vasiliki68 @cook_8454515
στις
,