Σαρδέλες λιαστές στο γκριλ
Τέλειο μεζεδάκι για τσίπουρο η μπυρίτσα!!!!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφαιρούμε το κεφάλι και τη ραχοκοκαλιά από τις σαρδέλες ωστε να μείνει φιλέτο (να μη χωρίσει στα δύο)
-
2
Βάζουμε τα φιλέτα σε ταψί τα πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και τα βγάζουμε στον ήλιο για μία ώρα περίπου ή και λίγο περισσότερο
-
3
Τοποθετούμε τις σαρδέλες σε αντικολλητικό ταψάκι και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στο γκριλ για 5 - 10 λεπτα
-
4
Σερβίρουμε με λεμόνι
Σχόλια (4)