Σαρλότκα με μήλο

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
  2. 250 γρ. ζάχαρη
  3. 125 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  4. 1/4 κουτ. γλ. μοσχοκάρυδο
  5. 1 κουτ. γλ. κανέλα
  6. Ζάχαρη άχνη κ κανέλα για το πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια.

  2. 2

    Τα σοτάρουμε ελαφρά με 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη βούτυρο και 50 γρ. ζάχαρη, μέχρι να ροδίσουν και να αρχίσουν να καραμελώνουν.

  3. 3

    Χτυπάμε τα αβγά με την υπόλοιπη ζάχαρη τη βανίλια και το αλεύρι.

  4. 4

    Αλείφουμε καλά με 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη βούτυρο το ταψάκι μας (23 εκατ.) και στρώνουμε μια λαδόκολλα κάτω για να βγεί πιο εύκολα η σαρλότκα.

  5. 5

    Αδειάζουμε στο μείγμα μας τα μήλα που καραμελώσαμε, τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε όλα μαζί στο ταψί αφού πρώτα προσθέσουμε το μοσχοκάρυδο και την κανέλα.

  6. 6

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 30 λεπτά.

  7. 7

    Μόλις ψηθεί την αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και την πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.Μπορούμε να τη σερβίρουμε με παγωτό ή και μόνη της! Καλή επιτυχία!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

agapi013
agapi013 @cook_agapi
στις
Dráma, Greece,