Σελινόριζα τηγανητή
Ένα απίθανο snack!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό είναι να έχετε κόψει ομοιόμορφα τις φετούλες για να ψηθούν όλες ωραία. Αντικαθιστά επάξια τις τηγανιτές πατάτες. Καλή επιτυχία!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε στα δυο την καθαρισμένη σελινόριζα και μετά σε λεπτές φετούλες είτε με το μαχαίρι είτε με το ειδικό εργαλείο κοπής πατάτας.
-
2
Αλατίζουμε, αλευρώνουμε, τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Σχόλια