MissPaparazzi
MissPaparazzi @cook_8471397
,Κύπρος

Μια συνταγή που φτιάχνεται συνέχεια στην Κύπρο. Δοκιμάστε την)

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατσικίσια συκωταριά. Επίσης καθώς φτιάχνουμε το φαγητό, μπορούμε να ετοιμάσουμε πιλάφι πουργούρι για να το συνοδεύσουμε, καθώς επίσης και πράσινη σαλάτα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 άτομα
  1. 1 μέτρια συκωταριά αρνιού (1 κιλό)
  2. 5 μεγάλα κρεμμύδια
  3. 0.5 ποτήρι λάδι
  4. 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  5. 1/4 ποτηριού ξύδι
  6. αλάτι, πιπέρι
  7. 2 μέτρια φύλλα δάφνης

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά κόβουμε την συκωταριά μας σε μικρά κομμάτια (κύβους).

  2. 2

    Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι και αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε το συκωτάκι για να το σωτάρουμε.

  3. 3

    Κόβουμε τα κρεμμύδια μας σε ροδέλες ή φέτες ενώ περιμένουμε να αρχίζει να κοκκινίζει το συκωτάκι.

  4. 4

    Μόλις πάρει ένα κόκκινο χρώμα, ρίχνουμε και τα κρεμμύδια.

  5. 5

    Αφήνουμε να κατεβάσουν τα υγρά τους και ανακατεύουμε που και που.

  6. 6

    Όταν πιουν τα υγρά, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το κρασί και το ξύδι και βάζουμε τα 2 φύλλα δάφνης.

  7. 7

    Σβήνουμε το φαγητό, μόλις πιεί το κρασί.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

Άντρη Κυριάκου
Άντρη Κυριάκου @cook_14684280
Το φτιάχνω σε όλα τα τραπέζια που κάνουμε. Υπέροχο!!!!

Από

MissPaparazzi
MissPaparazzi @cook_8471397
στις
,Κύπρος
Πάθος μου η φωτογραφία! Λατρεύω τον χορό και επίσης την κουζίνα! Τρελαίνομαι με φαγητά που περιέχουν σάλτσες και μου αρέσει πολύ το κοτόπουλο! Αγαπημένη μου γλώσσα είναι η Ρωσική! Δοκιμάζω διάφορες κουζίνες!!
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα