Συκωτάκι μοσχαρίσιο στη λαδόκολλα !<
Προσπαθώντας να αποφύγω το τηγάνι εμπνεύστηκα αυτή τη συνταγή για το συκωτάκι. Το λεμόνι κάνει πιο ελαφριά τη μυρωδιά του και η μουστάρδα το νοστιμίζει...
#λαδόκολλα #κυριακάτικο!
Λίγα μυστικά ακόμα:
Το λεμόνι όταν σερβίρετε βγάλτε το και άν θέλετε γαρνίρετε το πιάτο με φρέσκο.
Ταιριάζει με ρύζι με πατάτες και με λαχανικά διάφορα αν είναι καλοκαίρι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στρώνουμε αλουμινόχαρτο και από πάνω λαδόκολλα.
-
2
Πλένουμε καλά το συκωτάκι μας το αλείφουμε με λάδι και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
-
3
Το βάζουμε στο κέντρο της λαδόκολλας και το αλείφουμε με ένα δυο κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα.
-
4
Κόβουμε ροδέλες το κρεμμύδι, την πιπεριά και το λεμόνι και τα απλώνουμε πάνω στο συκώτι.
-
5
Κλείνουμε σφιχτά τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε σε ταψάκι.
-
6
Ψήνουμε στους 180-200 κανένα μισάωρο ως σαραντάλεπτο και μετά ανοίγουμε τη "συσκευασία" να φύγουν τα πολλά υγρά και να πάρει λίγο χρώμα.
Σχόλια (2)