Συκώτι Μοσχαρίσιο με σάλτσα πορτοκαλιού
Υλικά
-
1 μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
-
Χυμό από 1 πορτοκάλι
-
1 κτσ ξύδι βαλσάμικο
-
1 κτγ κορν φλαουρ
-
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρά το συκώτι και από τις 2 μεριές.
-
2
Στη συνέχεια σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και χαμηλώνουμε την ένταση του ματιού. Προσθέτουμε το βαλσάμικο και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.
-
3
Αναμιγνύουμε σε ένα ποτήρι κρασιού νερό με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό για να δέσει η σάλτσα του.
-
4
Σερβίρουμε ζεστό με φρεσκοκομμένο πιπέρι
Σχόλια (61)