nikoletta1967
nikoletta1967 @cook_8490125
,

Δροσερός και καλοκαιρινός.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε στολίζουμε με φέτες λεμονιού.Δεν θέλει ψυγείο γιατί σφίγγει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 1 κούπα ηλιέλαιο
  2. 2 κούπες σιμιγδάλι
  3. 1 κούπα ζάχαρη
  4. 4 κούπες καυτό νερό
  5. ξύσμα από ένα λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το σιμιγδάλι μεχρι να ροδίσει ελαφρά, όχι όπως στον κανονικό χαλβά.

  2. 2

    Διαλύουμε τη ζάχαρη και το ζελέ στο καυτό νερό και το ρίχνουμε προσεχτικά γιατί πιτσιλάει στην κατσαρόλα με το σιμιγδάλι.

  3. 3

    Ανακατεύουμε μέχρι να πιει όλο το σιρόπι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

  4. 4

    Ρίχνουμε το ξύσμα, ανακατεύουμε και βάζουμε σε φόρμα η σε μπολάκια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

κουρκουμπινι
κουρκουμπινι @cook_8497539
πολυ ενδιαφερουσα γευση, μας αρεσε. τον στολισα με αμυγδαλο φιλε.

Από

nikoletta1967
nikoletta1967 @cook_8490125
στις
,