Σιρόπι για τον πονόλαιμο
Φυσικό σιρόπι για τον πονόλαιμο ή τέλειο μυρωδικό για το τσάι σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μια κουταλιά κάθε φορά που το έχουμε ανάγκη για τον πονόλαιμο ή στο τσάι μας σαν αρωματικό !Διατηρείται στην συντήρηση του ψυγείου μας 3 μήνες.Εδω βρηκα την πηγηhttp//www.theyummylife.com/Honey_Citrus_Syrups.Μπορούμε να το φτιάξουμε και με άλλα μυρωδικά όπωςπορτοκάλι-μοσχοκάρφια-μέλι, κλημεντινες-σποράκια από πράσινο κάρδαμο-μελί, λεμόνι-μέντα φρέσκια-μέλι και λεμόνι-δεντρολίβανο-μέλι! Ό,τι μας αρέσει πιο πολύ σαν γεύση !
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε πολύ καλά το λεμονί μας, καλό θα ήταν να είναι βιολογικής καλλιέργειας.
-
2
Το κόβουμε στην μέση και στην συνέχεια λεπτές φέτες μισό εκατοστό πάχος.
-
3
Τρίβουμε το τζινζερ στον τρίφτη μας.
-
4
Βάζουμε λίγες από τις φέτες με το λεμόνι στο βαζάκι μας και ρίχνουμε λίγο από μέλι μας.
-
5
Ρίχνουμε και το τριμμένο τζίντζερ.
-
6
Συνεχίζουμε με τις φέτες λεμονιού και συμπληρώνουμε μέλι μεχρι να γεμίσουμε το βάζο μας.
-
7
Το σφραγίζουμε και το βαζουμε στο ψυγείο μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (11)