Amanda
Amanda @AmandasCooking
,

Γίνεται 'στη στιγμή'!

Λίγα μυστικά ακόμα

Την σκορδαλιά αυτή μου την έμαθε - από μικρό παιδάκι- η μανούλα μου. Η ποσότητα των υλικών που σας δίνω βγάζει 2 'γενναίες' μερίδες σκορδαλιάς. Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον έτοιμο πουρέ με βραστές πατάτες. Αν θέλετε, δοκιμάστε το! Καλή σας επιτυχία!-)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
  1. 1/2 φακελάκι έτοιμο πουρέ
  2. Ζεστό νερό
  3. 2-3 σκελίδες σκόρδο (ή, αν είστε 'μερακλήδες', μπορείτε να βάλετε κι άλλο σκόρδο)
  4. Αλάτι-πιπέρι
  5. Ελαιόλαδο
  6. Χυμός από μισό λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε στο multi η στο μπλέντερ τον πουρέ και συμπληρώνετε ζεστό νερό (περίπου 2 κούπες του τσαγιού). Ρίχνετε μέσα και τις σκελίδες σκόρδου και χτυπάτε τα υλικά πολύ πολύ καλά.

  2. 2

    Αν δείτε πως το μείγμα είναι πολύ σφιχτό και δεν χτυπιέται εύκολα, προσθέστε λίγο νερό ακόμα. Αυτό που μετράει είναι το εξήςΤο μείγμα του πουρέ να έχει μια σχετικά πυκνή υφή.

  3. 3

    Μόλις χτυπηθούν καλά όλα αυτά τα υλικά, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι (όσο θέλετε εσείς), ελαιόλαδο (όσο θέλετε εσείς), το χυμό του μισού λεμονιού και ξαναχτυπάτε πολύ πολύ καλά.

  4. 4

    Την αφήνετε να κρυώσει καλά και....Έτοιμη η σκορδαλιά!

Αντιδράσεις

Από

Amanda
Amanda @AmandasCooking
στις
,

Κορυφαία αναζήτηση σε