Σκορδόψωμα μυρωδάτα με κασέρι
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε προσθέτουμε και μπέικον πάνω απο το τυρί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Χτυπάμε το λάδι, το σκόρδο, το μαϊντανό και το βασιλικό στο multi.
-
3
Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες.
-
4
Απλώνουμε με ένα κουτάλι το μείγμα πάνω στις φέτες ψωμιού.
-
5
Από πάνω προσθέτουμε φετούλες κασέρι.
-
6
Βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ξεροψηθούν τα ψωμάκια και να λιώσει το τυρί.
Σχόλια (9)