κύρια φωτογραφία συνταγής Σκορδοψωμάκια Παραλλαγή
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

7 Minutes
  1. Φρέσκο ψωμί
  2. Σκελίδες σκόρδου
  3. Ντομάτες
  4. Τρίμα φέτας
  5. Ρίγανη
  6. Αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το σκόρδο να λιώσει όσο γίνεται προσθέτοντας λίγο λαδάκι.

  2. 2

    Κόβουμε χοντρές φέτες ψωμιού και τις ψήνουμε στο φούρνο για λίγο ίσα-ίσα να γίνουν τραγανές απ' έξω.

  3. 3

    Αποφλιώνουμε την ντομάτα και την κόβουμε σε κυβάκια μικρά.

  4. 4

    Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού από την μία πλευρά με το λιωμένο σκόρδο & το λαδάκι και εκεί τοποθετούμε με προσοχή τα κομματάκια ντομάτας και το τρίμα φέτας. Προσθέτουμε κατά βούληση λίγες σταγόνες λάδι, αλάτι και ρίγανη φυσικά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

μικρή πίπη
μικρή πίπη @cook_8450943
χθές το βράδυ κατασπαράξαμε μιά φρατζόλα.έκτακτη!

Από

mellie
mellie @cook_8449654
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα