Σκορδοψωμάκια Παραλλαγή
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το σκόρδο να λιώσει όσο γίνεται προσθέτοντας λίγο λαδάκι.
-
2
Κόβουμε χοντρές φέτες ψωμιού και τις ψήνουμε στο φούρνο για λίγο ίσα-ίσα να γίνουν τραγανές απ' έξω.
-
3
Αποφλιώνουμε την ντομάτα και την κόβουμε σε κυβάκια μικρά.
-
4
Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού από την μία πλευρά με το λιωμένο σκόρδο & το λαδάκι και εκεί τοποθετούμε με προσοχή τα κομματάκια ντομάτας και το τρίμα φέτας. Προσθέτουμε κατά βούληση λίγες σταγόνες λάδι, αλάτι και ρίγανη φυσικά.
Σχόλια (2)