Σμυρνέικα κουλουράκια
Αφράτα κουλουράκια
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την pinalaki για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη καλά μέχρι να ασπρίσει.
-
2
Προσθέτουμε τ'αυγά και τις βανίλιες και ξαναχτυπάμε.
-
3
Ανακατεύουμε στο αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μείγμα του βουτύρου μαζί με το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού.
-
4
Η ζύμη πρέπει να γίνει πολύ μαλακή.
-
5
Πλάθουμε κουλουράκια, τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό
-
6
Και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά περίπου.
Σχόλια (16)