Σνίτσελ ελαφρά στο τηγάνι
Γρήγορα και νόστιμα!
Υλικά
-
2 κομμάτια σνίτσελ μοσχαρίσια
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ρίγανη
-
ελάχιστο ελαιόλαδο (για την επάλειψη του κρέατος)
-
λευκό κρασί
-
1 λεμόνι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζω τα σνίτσελ σε ένα μπωλ και τα λαδώνω πολύ ελαφρά,τα αλατοπιπερώνω και τους ρίχνω λίγη ρίγανη.
-
2
Στην συνέχεια τα τοποθετώ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι οπως ακριβώς είναι ΧΩΡΙΣ επιπλέον λάδια ή βούτυρα!!
-
3
Τηγανίζω σε δυνατή φωτία και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
-
4
Σβήνω με λίγο κρασί.
-
5
Τα αφήνω λίγο ακόμα να "τραβήξουν" τα υγρά και είναι έτοιμα!
-
6
Τα σερβίρω ζέστα όπως είναι και ρίχνω απο πάνω λεμονάκι.
Σχόλια (9)