κύρια φωτογραφία συνταγής Σνίτσελ ελαφρά στο τηγάνι
.
. @cook_8494479

Γρήγορα και νόστιμα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
2 άτομα
  1. 2 κομμάτια σνίτσελ μοσχαρίσια
  2. αλάτι
  3. πιπέρι
  4. ρίγανη
  5. ελάχιστο ελαιόλαδο (για την επάλειψη του κρέατος)
  6. λευκό κρασί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζω τα σνίτσελ σε ένα μπωλ και τα λαδώνω πολύ ελαφρά,τα αλατοπιπερώνω και τους ρίχνω λίγη ρίγανη.

  2. 2

    Στην συνέχεια τα τοποθετώ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι οπως ακριβώς είναι ΧΩΡΙΣ επιπλέον λάδια ή βούτυρα!!

  3. 3

    Τηγανίζω σε δυνατή φωτία και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.

  4. 4

    Σβήνω με λίγο κρασί.

  5. 5

    Τα αφήνω λίγο ακόμα να "τραβήξουν" τα υγρά και είναι έτοιμα!

  6. 6

    Τα σερβίρω ζέστα όπως είναι και ρίχνω απο πάνω λεμονάκι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

Από

.
. @cook_8494479
στις