κύρια φωτογραφία συνταγής Σνίτσελ φούρνου
RALLOU
RALLOU @cook_8455081
,

Ένας διαφορετικός τρόπος για να μαγειρέψετε το σνίτσελ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4-5 άτομα
  1. 4 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  2. 40 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  3. 8 λεπτές φέτες χοιρινά σνίτσελ
  4. αλάτι, πιπέρι
  5. 2 κουτ. σούπας αλεύρι
  6. 100 γρ. τυρί τριμμένο
  7. 4 κουτ. σούπας γαλέτα
  8. 125 ml ζωμός βοδινό απο κύβο
  9. 125 ml λευκό κρασί
  10. 350 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
  11. 1 κουτί μικρό κρέμα γάλακτος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μαράνετε τα κρεμμύδια σε καυτό βούτυρο, ώσπου να γίνουν διάφανα.

  2. 2

    Βουτυρώστε ένα μακρόστενο ταψί και στρώστε το με τα κρεμμύδια.

  3. 3

    Αλατοπιπερώστε τα σνίτσελ, τυλίξτε τα στο αλεύρι και τοποθετήστε τα στο ταψί.

  4. 4

    Αναμίξτε καλά το τριμμένο τυρί με την γαλέτα και πασπαλίστε με το μίγμα το κρέας.

  5. 5

    Ρίξτε στο ταψί τον ζωμό και το κρασί.

  6. 6

    Τοποθετήστε γύρω απο τα σνίτσελ τα μανιτάρια.

  7. 7

    Περιχύστε με την κρέμα γάλακτος και ψήστε τα σνίτσελ σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 25'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

GreekLoverBoy
GreekLoverBoy @cook_8528433
μπράβο Ραλλού, πολύ όμορφη φαίνεται.\nιδίως για τους διαβητικούς που πρέπει ν\'αποφεύγουμε τα τσιγαριστά.\n\n2 ερωτησούλες πριν τη φτειάξω κι εγώ:\n\nα) δεν «κόβει» η κρέμα γάλακτος αν ζεσταθεί τόσο πολύ? ρωτώ γιατί συνήθως την προσθέτω στο τέλος.\n\nβ) σ\'εμάς στις ΗΠΑ σπάνια δίνονται τα υλικά κατά βάρος. οπότε, 40γρ βούτυρο πόσα κουτάλια/φλιτζάνια είναι περίπου να μην κάθομαι να το ζυγίζω?\n\nθενκς\nΜάικ

Από

RALLOU
RALLOU @cook_8455081
στις
,