Σνίτσελ φούρνου
Ένας διαφορετικός τρόπος για να μαγειρέψετε το σνίτσελ.
Υλικά
-
4 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
-
40 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
-
8 λεπτές φέτες χοιρινά σνίτσελ
-
αλάτι, πιπέρι
-
2 κουτ. σούπας αλεύρι
-
100 γρ. τυρί τριμμένο
-
4 κουτ. σούπας γαλέτα
-
125 ml ζωμός βοδινό απο κύβο
-
125 ml λευκό κρασί
-
350 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
-
1 κουτί μικρό κρέμα γάλακτος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαράνετε τα κρεμμύδια σε καυτό βούτυρο, ώσπου να γίνουν διάφανα.
-
2
Βουτυρώστε ένα μακρόστενο ταψί και στρώστε το με τα κρεμμύδια.
-
3
Αλατοπιπερώστε τα σνίτσελ, τυλίξτε τα στο αλεύρι και τοποθετήστε τα στο ταψί.
-
4
Αναμίξτε καλά το τριμμένο τυρί με την γαλέτα και πασπαλίστε με το μίγμα το κρέας.
-
5
Ρίξτε στο ταψί τον ζωμό και το κρασί.
-
6
Τοποθετήστε γύρω απο τα σνίτσελ τα μανιτάρια.
-
7
Περιχύστε με την κρέμα γάλακτος και ψήστε τα σνίτσελ σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 25'.
Σχόλια (8)