Σνίτσελ κοτόπουλο (διαίτης)
Σνίτσελ κοτόπουλο διαίτης (ψητό) αλλά πολύ νόστιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Με αυτό τον τρόπο το σνίτσελ γίνεται πιο ελαφρύ αφού δεν το τηγανίζουμε. Χρησιμοποιούμε και λιγότερη ποσότητα λαδιού. Νόστιμο και ότι πρέπει για δίαιτα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το αυγό όπως για ομελέτα.
-
2
Στο μούλτι κάνουμε σκόνη τις φρυγανιές και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
-
3
Με μαχαίρι χωρίζουμε το στήθος κατά μήκος σε δυο λεπτότερα κομμάτια.
-
4
Περνάμε κάθε κομμάτι στήθους κοτόπουλου πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
-
5
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε μια κουταλιά της σούπα ελαιόλαδο.
-
6
Στρώνουμε τα σνίτσελ.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν (ανάλογα το φούρνο).
Σχόλια (20)