Σνίτσελ κοτόπουλο με μουστάρδα και γαλέτα
Μια εναλλακτική λύση για πιο πλούσια και τραγανή κρούστα!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή όρεξη! Εγώ χρησιμοποιώ τριμμένη γαλέτα Καραμολέγκο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Το προηγούμενο βράδυ βαζουμε τα σνίτσελ σε αυγό και στο ψυγείο.
-
2
Πριν τα τηγανίσουμε τα αλείφουμε με μουστάρδα μπόλικη, κάνει απίθανη κρούστα.
-
3
Τα πανάρουμε αντί με φρυγανιά, με τριμμένη γαλέτα, είναι πιο χοντρή και πιο πλόυσια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια