Σνίτσελ κοτόπουλου με Corn Flakes και γιαούρτι
Eντυπωσιακή ρώσικη παραλλαγή του σνίτσελ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και γευστικά αλλά και εμφανισιακά. Έπειτα από τη πρώτη δόση χαμηλώστε λίγο τη φωτιά έτσι ώστε να μην καεί το πανάρισμα.
Υλικά
-
2 φρέσκα φιλέτα κοτόπουλο (στήθος)
-
corn flakes καλαμποκιού χωρίς ζάχαρη
-
2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% λιπαρά
-
χυμό από 2 λεμόνια
-
αλάτι
-
πάπρικα
-
λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε και αλατοπιπερόνουμε το φιλέτο.
-
2
Σ'ένα τάπερ χτυπαμε ελαφριά το γιαούρτι και το χυμό από τα λεμόνια και "βυθίζουμε" το κοτόπουλο για 8 περίπου ώρες. (φυλάμε στο ψυγείο)
-
3
Αφου περάσουν οι 8 ώρες σ'ένα μπολ τρίβουμε με τα χέρια τα corn flakes ελαφριά. Να μην γίνουν σκόνη, να διατηρουν το σχήμα τους.
-
4
Βουτάμε τα φιλέτα ένα ένα στο Corn flakes και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σχόλια (3)