κύρια φωτογραφία συνταγής Σνίτσελ κοτόπουλου με Corn Flakes και γιαούρτι

Σνίτσελ κοτόπουλου με Corn Flakes και γιαούρτι

Πάπισσα
Πάπισσα @papissa
,

Eντυπωσιακή ρώσικη παραλλαγή του σνίτσελ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και γευστικά αλλά και εμφανισιακά. Έπειτα από τη πρώτη δόση χαμηλώστε λίγο τη φωτιά έτσι ώστε να μην καεί το πανάρισμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 2 φρέσκα φιλέτα κοτόπουλο (στήθος)
  2. corn flakes καλαμποκιού χωρίς ζάχαρη
  3. 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% λιπαρά
  4. χυμό από 2 λεμόνια
  5. αλάτι
  6. πάπρικα
  7. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε και αλατοπιπερόνουμε το φιλέτο.

  2. 2

    Σ'ένα τάπερ χτυπαμε ελαφριά το γιαούρτι και το χυμό από τα λεμόνια και "βυθίζουμε" το κοτόπουλο για 8 περίπου ώρες. (φυλάμε στο ψυγείο)

  3. 3

    Αφου περάσουν οι 8 ώρες σ'ένα μπολ τρίβουμε με τα χέρια τα corn flakes ελαφριά. Να μην γίνουν σκόνη, να διατηρουν το σχήμα τους.

  4. 4

    Βουτάμε τα φιλέτα ένα ένα στο Corn flakes και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Πολύ ωραία ιδέα, αλλά γιατί να το χαλάσουμε με τηγάνισμα στο τέλος; Πιστεύω πως και στο φούρνο μια χαρά θα γινόταν, πολύ πιο υγιεινό κι εξίσου νόστιμο!

Από

Πάπισσα
στις
,