Σνίτσελ Με Πράσα
Εύκολη και γρήγορη συνταγή με πράσα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εναλλακτικά μπορούμε στην ίδια συνταγή να προσθέσουμε ντομάτα με λίγή κανέλα για πιο ανατολίτικη γεύση. Το φαγητό αυτό το έκανα πρώτη φορά το Σάββατο, ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί, όποτε περιμένω προτάσεις!
Υλικά
-
1 κιλό Σνίτσελ
-
2 κιλα Πράσα
-
1 κρεμμύδι μεγάλο
-
1 κούπα λευκό κρασί
-
1 κούπα νερό
-
0.5 κούπα Λάδι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
2 Φύλλα Δάφνης
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα πράσα σε μεγάλα κομματάκια.
-
2
Σε λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα πράσα.
-
3
Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το Σνίτσελ μέχρι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με κρασί.
-
4
Ρίχνουμε το αλατοπίπερο.
-
5
Πάνω από το σνίτσελ ρίχνουμε τα πράσα. Προσθέτουμε το νερό, το λάδι και τα δαφνόφυλλα.
-
6
Αφήνουμε να βράσει για 40 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά. Προσέχουμε να μην στεγνώσει και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια