Σνίτσελ με τυρί στο φούρνο
Λίγα μυστικά ακόμα
H συνταγή προέρχεται από το site masa masaκαι χτες την έκανα για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά την παραθέτω εδώ γιατί μου άρεσε πολύ.Έκανα μερικές προσθήκεςΣτο αλατοπιπέρωμα πρόσθεσα και λίγη ρίγανη. Επίσης, η μουστάρδα μου ήταν Dijon πολύ καυτερή και μας βγήκαν πολύ πικάντικα τα σνιτσελάκια-)
Υλικά
-
4 σνίτσελ κοτόπουλου ή χοιρινό
-
1 κούπα τριμμένο τυρί ρεγκάτο ή γκούντα
-
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
-
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ή ξερό (ή και παραπάνω ανάλογα με το γούστο)
-
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί (προαιρετικά)
-
100 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά)
-
Αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα σνίτσελ ταψί, που το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο.
-
2
Αλείφουμε με μουστάρδα τα σνίτσελ, εάν μας αρέσει. Περνάμε τα κρεμμυδάκια στο τηγάνι και σβήνουμε αν θέλουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, φτιάχνουμε ένα μίγμα και περιχύνουμε τα σνίτσελ.
-
3
Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο ή τη γκούντα (όποιο μας αρέσει)και από πάνω την κρέμα γάλακτος.
-
4
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να τα δούμε ότι είναι έτοιμα.
Σχόλια (13)