Σνίτσελ Πανέ
Ένα πολύ νόστιμο σνίτσελ που μπορεί να γίνει στο τηγάνι κλασικά, ή στο φούρνο, και να είναι εξαιρετικά νόστιμο και με τους δυο τρόπους!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
-
2
Χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
-
3
Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί.
-
4
Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά.
-
5
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν.
Εναλλακτικά τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. -
6
Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι και μαϊντανό.
Σχόλια (65)