Sitronella
Sitronella @Sitronella
Καλαμάτα,

Ένα πολύ νόστιμο σνίτσελ που μπορεί να γίνει στο τηγάνι κλασικά, ή στο φούρνο, και να είναι εξαιρετικά νόστιμο και με τους δυο τρόπους!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 λεπτά
4 μερίδες
  1. 4 κομμάτια σνίτσελ
  2. λίγο γάλα
  3. τυρί τριμμένο
  4. λάδι για τηγάνισμα
  5. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.

  2. 2

    Χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.

  3. 3

    Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί.

  4. 4

    Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά.

  5. 5

    Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν.
    Εναλλακτικά τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

  6. 6

    Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι και μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Καλαμάτα,
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα