ΣΕΦΙΤΣΑ
ΣΕΦΙΤΣΑ @cook_8450823

Είναι πολύ αφράτα και μαλακά, πραγματικά soft cookies..

Recipe by ΣΕΦΙΤΣΑ

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
  1. 250 γρ. βούτυρο αγελάδος ή βιτάμ
  2. 2 βανίλιες
  3. 1 πρέζα αλάτι
  4. 60 γρ. μέλι
  5. 1 φλυτζανάκι του καφέ χυμός πορτοκάλι
  6. 500 γρ. αλεύρι φαρίνα
  7. 2-3 κουταλιές κακάο
  8. 250 γρ. δάκρυ σοκολάτας
  9. λαδόκολλα για το ψήσιμο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάω καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.

  2. 2

    Σταδιακά ρίχνω το αλάτι, τις βανίλιες, το χυμό πορτοκάλι και το μέλι.

  3. 3

    Προσθέτω τα αυγά χτυπώντας καλά.

  4. 4

    Ρίχνω το αλεύρι ανακατεύωντας με απαλές κινήσεις.

  5. 5

    Στο τέλος προσθέτω τα κομματάκια σοκολάτας.

  6. 6

    Βάζω λαδόκολλα σε ένα ταψί και με ένα κουτάλι παίρνω λίγο λίγο απο το μείγμα (το σχήμα μπορεί να δείχνει ακανόνιστο αλλά όταν ψηθεί απλώνει και αλλάζει)

  7. 7

    Ψήνω σε αέρα για 10΄ στους 180 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Σχόλια (146)

kirki
kirki @cook_8453129
Πραγματικά πολύ αφράτα!!!!!!!!!!! Μπορούν να αποτελέσουν βάση για διάφορες δημιουργίες.

Από

ΣΕΦΙΤΣΑ
ΣΕΦΙΤΣΑ @cook_8450823
στις