Σοκολάτα με καφέ και αρωματική κανέλα
Ρόφημα σοκολάτας με καφέ και άρωμα κανέλας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα ταυτόχρονα για να μην παγώσει το γάλα μέχρι να γίνει η κανέλα έτσι ώστε να είναι όλα ζεστά.
Υλικά
-
3 κουταλάκια του γλυκού σοκολάτα σκόνη
-
0.5 κούπα γάλα εβαπορέ
-
λίγο στιγμιαίο καφέ
-
κανέλα σε σκόνη
-
νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κούπα βάζουμε το γάλα και το ζεσταίνουμε στα μικροκύματα για περίπου 20 δεύτερα προσέχουμε γιατί φουσκώνει.
-
2
Στο ζεστό γάλα διαλύουμε τον καφέ και την σοκολάτα με το μιξεράκι του φραπέ.
-
3
Σε ένα μπρίκι έχουμε βάλει νερό που μπορεί να το έχουμε ζεστάνει στον βραστίρα και την κανέλα σε σκόνη και το βράζουμε να πάρει το νεράκι την γεύση της κανέλας.
-
4
Συμπληρώνουμε στο γάλα το νερό με σουρωτήρι για να μην έχουμε τους κόκκους της κανέλας στην κούπα μας.
Σχόλια