Σοκολατάκια Bounty

Bαθμολογία: 4.7045
       
 
88 ψήφοι
Ζουζουνελ, 15.02.09

Περιγραφή

Σοκολατάκια με γέμιση καρύδας.

Σοκολατάκια Bounty

Τι χρειαζόμαστε:

  • 350 γρ. βανίλια (υποβρύχιο)
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 125 γρ.(ή 1 πακέτο) ινδοκάρυδο
Στα γρήγορα
Μέθοδος: Κατσαρόλας
Διατροφή: Χορτοφαγική , Vegan
Περιέχει: Καρύδα , Σοκολάτα
Νηστίσιμα: Νηστίσιμα
Φτιάχνει: 20 τεμάχια περίπου
Κόστος:
(4 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(3 ψήφοι)
Προετοιμασία: 4' (3 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 27' (3 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε μικρό σκεύος βάζουμε τη βανίλια και τη ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει ρευστή,σε χαμηλή φωτιά.
  2. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη καρύδα ανακατεύωντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
  4. Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπέν μαρί και τα βουτάμε ένα ένα μέσα, τα βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα να κρυώσουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε και μαστίχα, αντί για βανίλια, στη γεύση βανίλια μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένο πορτοκάλι απο το γλυκό του κουταλιού, του δίνει άρωμα. Αρέσουν πολύ στα μικρά και οχι μόνο!!!Καλή επιτυχία.

Σχετικές συνταγές

    144 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 24-2-09  
    μιαμ μιαμ! εγω ειχα μια συνταγη παλαιοτερα που αντι για βανιλια ελεγε ζαχαρουχο γαλα, την ειχα κανει μια φορα και ειχε βγει πολυ καλη! μου αρεσει ομως και η βανιλια που προτεινεις και θα το δοκιμασω στανταρ, μπραβο!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 24-2-09  
    Ωραία η ιδέα με τη βανίλια. Εγώ τα κάνω τα "Bounty" με τη συνταγή για "Χιονούλες" που έχουμε εδώ σε ανάλογο σχήμα και με επικάλυψη σοκολάτας.
    Εvaevaeva αν τα κάνεις πές μας πως σου φαίνεται η γεύση με τη βανίλια σε σχέση με αυτή που δίνει το ζαχαρούχο γάλα.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 24-2-09  
    Σ ευχαριστώ για τα πεντε πιρουνακια,φτιαχτα και θα σ'αρεσουν πολυ.Μπορεις να τα τυλιξεις και με καρυδα,γινονται ακριβως σαν του εμποριου.
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 1-3-09  
    οκ, θα τα φτιαξω συντομα κ θα σας πω πως βγηκαν σ σχεση με το ζαχαρουχο!
    #
    Σχόλιο από lia_jack, 23-3-09  
    Μπράβο συνταγή!!Και νηστίσιμα παρακαλώ!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 25-3-09  
    Δεν το ειχα σκεφτεί οτι ηταν και νηστίσιμα!!!Ευχαριστώ ας βάλω καιεγω τα πιρουνάκια μου.
    #
    Σχόλιο από ΦΒούλα, 25-3-09  
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 5-4-09  
    Τα έφτιαξα με μαστίχα γλυκό και ήταν καταπληκτικά.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 5-4-09  
    Ευχαριστω,χαρηκα που σου αρεσαν!
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 21-6-09  
    αυριο θα κανω αλλη μια δοση
    ειναι υπεροχα
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 2-7-09  
    Τα έφτιαξα τα σοκολατάκια,είναι όντως πολύ εύκολα,έβαλα υποβρύχιο βανίλιας Χίου,δεν ενθουσιάστηκα και πολύ όμως! Αυτά τα σοκολατάκια δεν θέλουν ψυγείο,γιατί γίνονται πολύ σκληρά!! Πάντως σαν γεύση είναι ωραία,αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 5-7-09  
    Ευχαριστω για τις ψηφους σας!
    ΚΑΡΜΕΝ ποτε δεν μου εχουν γινει σκληρα και χειμωνα καλοκαιρι τα βαζω στο ψυγειο,μηπως ηταν πολυ καιρο η βανιλια και ειχε στεγνωσει πολυ;
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 8-7-09  
    Πολύ εύκολα, πολύ νόστιμα!
    Ευχαριστούμε για τη συνταγή.
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 9-7-09  
    Ζουζουνέλ ήταν καινούργια η βανίλια,πάντως όταν τα έβαλα στο ψυγείο μετά δεν μπορούσαμε να τα δαγκώσουμε,και έτσι τα άφησα εκτός,πάντως είχαν πολύ ωραία γεύση
    #
    Σχόλιο από μαρια@, 9-7-09  
    Στην φωτογραφία το χρώμμα τους φαίνεται μπλε. Είναι όντως έτσι ή τα μάτια τα είδαν έτσι? Έβαλες χρώμμα?
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 9-7-09  
    Ευχαριστώ mageirissa!
    KAΡΜΕΝ καμιά φορά είναι και από το μαγαζί που την αγοράζουμε λίγο στεγνή,μπορεί γιαυτό να βγήκαν σκληρά,λέω τώρα και εγώ ,την τελευταία φορά που τα έφτιαξα έλιωσα τη βανίλια στο φούρνο μικροκυμάτων μου φαίνεται πως ήταν πολύ καλύτερα.
    μαρια@ η φώτο είναι από το κινητό γιαυτό,είναι μπλε τα σοκολατακια, δεν έχω βάλει χρώμα!δες την δίπλα φώτο που είναι πιο ωραία!και έτσι γίνονται.
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 9-7-09  
    Ακριβώς κι εγώ στο φούρνο μικροκυμάτων, έλιωσα τη βανίλια. Πανεύκολα 1 με 1 1/2 λεπτό και είναι έτοιμη!
    Ζουζουνελ έχεις συγχαρητήρια από όλο το team, που τα πήγα και τα κέρασα σήμερα. Δεν το πίστευαν ότι ήταν χειροποίητα! Και φυσικά θέλουν τη συνταγή.
    Σ'ευχαριστούμε άλλη μια φορά.
    #
    Σχόλιο από donald.duck, 29-9-09  
    Τέλεια!!! Τα έψαχνα καιρό. Το υποβρύχιο το διέλυσα και εγώ στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά έβαλα μισή βανίλια μισή μαστίχα. Μπράβο!!!
    #
    Σχόλιο από stroumfita, 21-10-09  
    Μπράβο ζουζουνελ!!! Πολύ ωραία σοκολατάκια!!!
    #
    Σχόλιο από bebinna, 22-10-09  
    καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ για την ωραία συνταγή ζουζουνέλ. Πραγματικά στην υφή ήταν ίδια με τα πραγματικά μπάουντι άλλα έκανα ένα "λάθος" χρησιμοποίησα μαστίχα χίου αντί για απλή βανίλια και άλλαξε εντελώς την original γεύση. Την επόμενη φορά θα τα κάνω με απλή βανίλια και σοκολάτα γάλακτος που είναι και η αγαπημένη του αντρούλη μου. 5 πηρουνάκια όμως για την φοβερή ιδέα και την απλότητά της.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

    121 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από evdoba, 24-2-09  
    Ωραία η ιδέα με τη βανίλια. Εγώ τα κάνω τα "Bounty" με τη συνταγή για "Χιονούλες" που έχουμε εδώ σε ανάλογο σχήμα και με επικάλυψη σοκολάτας.
    Εvaevaeva αν τα κάνεις πές μας πως σου φαίνεται η γεύση με τη βανίλια σε σχέση με αυτή που δίνει το ζαχαρούχο γάλα.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 24-2-09  
    Σ ευχαριστώ για τα πεντε πιρουνακια,φτιαχτα και θα σ'αρεσουν πολυ.Μπορεις να τα τυλιξεις και με καρυδα,γινονται ακριβως σαν του εμποριου.
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 1-3-09  
    οκ, θα τα φτιαξω συντομα κ θα σας πω πως βγηκαν σ σχεση με το ζαχαρουχο!
    #
    Σχόλιο από lia_jack, 23-3-09  
    Μπράβο συνταγή!!Και νηστίσιμα παρακαλώ!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 25-3-09  
    Δεν το ειχα σκεφτεί οτι ηταν και νηστίσιμα!!!Ευχαριστώ ας βάλω καιεγω τα πιρουνάκια μου.
    #
    Σχόλιο από ΦΒούλα, 25-3-09  
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 5-4-09  
    Ευχαριστω,χαρηκα που σου αρεσαν!
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 21-6-09  
    αυριο θα κανω αλλη μια δοση
    ειναι υπεροχα
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 2-7-09  
    Τα έφτιαξα τα σοκολατάκια,είναι όντως πολύ εύκολα,έβαλα υποβρύχιο βανίλιας Χίου,δεν ενθουσιάστηκα και πολύ όμως! Αυτά τα σοκολατάκια δεν θέλουν ψυγείο,γιατί γίνονται πολύ σκληρά!! Πάντως σαν γεύση είναι ωραία,αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 5-7-09  
    Ευχαριστω για τις ψηφους σας!
    ΚΑΡΜΕΝ ποτε δεν μου εχουν γινει σκληρα και χειμωνα καλοκαιρι τα βαζω στο ψυγειο,μηπως ηταν πολυ καιρο η βανιλια και ειχε στεγνωσει πολυ;
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 8-7-09  
    Πολύ εύκολα, πολύ νόστιμα!
    Ευχαριστούμε για τη συνταγή.
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 9-7-09  
    Ζουζουνέλ ήταν καινούργια η βανίλια,πάντως όταν τα έβαλα στο ψυγείο μετά δεν μπορούσαμε να τα δαγκώσουμε,και έτσι τα άφησα εκτός,πάντως είχαν πολύ ωραία γεύση
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 9-7-09  
    Ακριβώς κι εγώ στο φούρνο μικροκυμάτων, έλιωσα τη βανίλια. Πανεύκολα 1 με 1 1/2 λεπτό και είναι έτοιμη!
    Ζουζουνελ έχεις συγχαρητήρια από όλο το team, που τα πήγα και τα κέρασα σήμερα. Δεν το πίστευαν ότι ήταν χειροποίητα! Και φυσικά θέλουν τη συνταγή.
    Σ'ευχαριστούμε άλλη μια φορά.
    #
    Σχόλιο από stroumfita, 21-10-09  
    Μπράβο ζουζουνελ!!! Πολύ ωραία σοκολατάκια!!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 23-10-09  
    Eυχαριστω πολυ για τα καλα σας σχολια κοριτσια,πραγματι ειναι πολυ ευκολα στο φτιαξιμο,αν τα τυλιξετε στη καρυδα την ινδικη γινονται ιδια με αυτα που τρωμε απο πλανοδιους στην Ερμου,μπορουμε να βαλουμε και κακαο στη βανιλια και να τα κανουμε σοκολατενια!
    #
    Σχόλιο από frix, 21-11-09  
    πολύ ωραία,εύκολα και εμφανίσημα!!
    #
    Σχόλιο από sissoyla, 24-11-09  
    Λειπον τα εφηαξα χθες και ομολογο να πω οτη εγειναν ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΑ.Απο γευσι δεν εχουν να ζυλεψουν τηποτα απο τα αγοραστα.Μπραβω Ζουζουνελ και ευχαριστο για την συνταγη.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 7-12-09  
    Ευχαριστω κοριτσια για τα πιρουνακια σας και τα καλα σας λογια!Πρασινοματα τα εφτιαξα και εγω προχτες με βανιλια χιου και μου βγηκαν λιγο σκληρα,οχι βεβαια να σπας τα δοντια σου αλλα αυτα ειναι ωραια να ειναι μαλακουλια,μου φαινεται οτι η μαρκα αυτη ειναι λιγο στεγνη η βανιλια και για αυτο τα στεγνωνει,μπορουσες να εβαζες πιο λιγη καρυδα,εγω περνω πολυ φρεσκια βανιλια (απο ενα εργαστηριο στο νησι)και μου γινονται παντα μαλακα,αυτο ειναι το μυστικο και μου γινονται ακριβως σαν του εμποριου.
    #
    Σχόλιο από ansou, 1-2-10  
    Tα δοκιμασαμε το Σαββατο στην κοπη της πιτας οικογενειακως και μας αρεσαν πολυ!!!!Θα τους τα φτιαξω συντομα αφου μου τα εχουν ηδη παραγειλλει!!!!
    Σ ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας τη συνταγη και που εκανες τον κοπο να τα φερεις απο το νησι!!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 1-2-10  
    Ευχαριστω πολυ ansou μου για τα πιρουνακια σου και τα σχολια σου!
    αν σου φανει σκληρη η βανιλια βαλε 2-3 κουταλιες νερο ζεστο και ανακατεψετο καλα.και μετα βαλε τη καρυδα,αν σου κολαει στα χερια βρεχε λιγο τα χερια σου με νερακι και πλαθετα καλη επιτυχια!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

    16 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από μαρια@, 9-7-09  
    Στην φωτογραφία το χρώμμα τους φαίνεται μπλε. Είναι όντως έτσι ή τα μάτια τα είδαν έτσι? Έβαλες χρώμμα?
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 9-7-09  
    Ευχαριστώ mageirissa!
    KAΡΜΕΝ καμιά φορά είναι και από το μαγαζί που την αγοράζουμε λίγο στεγνή,μπορεί γιαυτό να βγήκαν σκληρά,λέω τώρα και εγώ ,την τελευταία φορά που τα έφτιαξα έλιωσα τη βανίλια στο φούρνο μικροκυμάτων μου φαίνεται πως ήταν πολύ καλύτερα.
    μαρια@ η φώτο είναι από το κινητό γιαυτό,είναι μπλε τα σοκολατακια, δεν έχω βάλει χρώμα!δες την δίπλα φώτο που είναι πιο ωραία!και έτσι γίνονται.
    #
    Σχόλιο από zeppelin, 18-11-09  
    Η ΙΔΕΑ ΤΗς ΒΑΝΙΛΙΑς ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΕΥΣΤΙΚΑ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 19-11-09  
    Γεια σου zeppelin,δεν το εχω δοκιμασει με αλλο υλικο εκτος της καρυδας,ισως θα μπορουσες να βαλεις διαφορους ξηρους καρπους και φρουτα γλασε,δεν θα εχει ομως καμια σχεση με τα bounty,αν σου πετυχουν να μας το πεις να τα φτιαξουμε και εμεις!
    #
    Σχόλιο από GLUKA, 20-12-09  
    re paidia anti gia vanilia mporw na valo kati allo???????
    #
    Σχόλιο από kalliopi_agapi, 4-2-10  
    τέλεια γεύση, αλλά σκληρούλια βγήκαν. μπορείτε να μου δώσετε την εναλλακτική με το ζαχαρούχο να την δοκιμάσω ή κάποια άλλη αντί της βανίλιας; ακόμα και αν δεν βάλω τα σοκολατάκια στο ψυγείο ασπρίζουν και δεν είναι εμφανίσιμα τι να κάνω;ευχαριστώ προκαταβολικά
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 6-2-10  
    Γεια σου kalliopi,θα μπορουσες να μην εβαζες ολη τη καρυδα η να εβαζες λιγο νερακι να αραιωσει η βανιλια σου για να εβγαιναν πιο μαλακα!ευχαριστω για τα πιρουνακια σου.Για να τα φτιαξεις με ζαχαρουχο θα κοιταξεις στις χιονουλες που εχει το σαιτ.οσο για να γιαλιζει η σοκολατα σου μπορεις να βαζεις μεσα μια κουταλιτσα λαδι(αραβοσιτελαιο)και να το ανακατευεις καλα και μετα να τα βουτας μεσα!
    #
    Σχόλιο από ggwgw, 11-2-12  
    να ρωτησω κατι πριν τα φτιαξω? τη βανιλια να τη λιωσω σε μπεν μαρι? γιατι αλλιως πως να την αδειασω σε αλλο σκευος?συνηθως ειναι κολλημενη στα τοιχωματα του πλαστικου! φουρνο μικροκυματων δεν εχω!
    #
    Σχόλιο από demi.moore, 14-8-13  
    ποσα περιπου σας βγαινουν και σε τι μεγεθος;
    #
    Σχόλιο από nekt22, 6-9-13  
    kalhspera k sorry p grafo greeklish kati epathe to pc mou. tin proti fora pou to ekana me ipovrixio bgike teleio! tin ali dokimasa me mastixa k bgikane polu sklira pezei rolo i fteei i posotita pu ebala!!
    #
    Σχόλιο από nekt22, 7-9-13  
    k an boreis na mou peis tora pou eginane toso sklira an yparxei kati san trick oste na ta malakoso! dokimasa pola pramata ala xoris epitixia ;p (euxaristw)
    #
    Σχόλιο από Μίου, 12-9-13  
    Μήπως ξέρει κανείς πόσο καιρό διατηρούνται στο ψυγείο;
    #
    Σχόλιο από Viktoriaa, 13-12-13  
    einai nhstisima?
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 13-12-13  
    Ναι ειναι νηστίσιμα αν δεν βαλεις σοκολατα γαλακτος,
    χρησιμοποίησε κουβερτούρα!
    #
    Σχόλιο από tzi, 22-12-13  
    Καλησπερα Ζουζουνελ!!σκέφτομαι να εκτελεσω τη συνταγή σου για τις γιορτες και θα ηθελα να σε ρωτησω:οταν πλασω τα μπαστουνάκια θα πρεπει να τα βαλω στο ψυγειο τωρα το χειμωνα και αν ναι ποση ωρα πριν τα βουτήξω στη σοκολατα?
    #
    Σχόλιο από βιλλη 12, 9-3-14  
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ.

    7 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 24-2-09  
    μιαμ μιαμ! εγω ειχα μια συνταγη παλαιοτερα που αντι για βανιλια ελεγε ζαχαρουχο γαλα, την ειχα κανει μια φορα και ειχε βγει πολυ καλη! μου αρεσει ομως και η βανιλια που προτεινεις και θα το δοκιμασω στανταρ, μπραβο!
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 5-4-09  
    Τα έφτιαξα με μαστίχα γλυκό και ήταν καταπληκτικά.
    #
    Σχόλιο από donald.duck, 29-9-09  
    Τέλεια!!! Τα έψαχνα καιρό. Το υποβρύχιο το διέλυσα και εγώ στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά έβαλα μισή βανίλια μισή μαστίχα. Μπράβο!!!
    #
    Σχόλιο από bebinna, 22-10-09  
    καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ για την ωραία συνταγή ζουζουνέλ. Πραγματικά στην υφή ήταν ίδια με τα πραγματικά μπάουντι άλλα έκανα ένα "λάθος" χρησιμοποίησα μαστίχα χίου αντί για απλή βανίλια και άλλαξε εντελώς την original γεύση. Την επόμενη φορά θα τα κάνω με απλή βανίλια και σοκολάτα γάλακτος που είναι και η αγαπημένη του αντρούλη μου. 5 πηρουνάκια όμως για την φοβερή ιδέα και την απλότητά της.
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 7-12-09  
    Εφτιαξα χθες τα σοκολατάκια με μαστίχα χίου αντί για βανίλια αλλά δε με ενθουσίασαν . Αρχικά η ζύμη έγινε πολύ σκληρή και έβαλα τριμένο φουντούκι για να τη "σπάσω" λίγο .Παρ' όλα αυτά , - αν και σα γεύση και εμφάνιση είναι ωραία,πρέπει να έχεις δόντια γερά .
    ΄Ετσι γίνονται ή μήπως έφταιγε η μαστίχα ; Με τη βανίλια γίνονται πιο αφράτα ;
    #
    Σχόλιο από princess niki, 2-5-12  
    ε τοτε εγω θα τα ονομασω σοκολατακια Ζουζουνελ!!!
    ¨)
    #
    Σχόλιο από NickeyG, 8-3-13  
    Αν μπορούσα να βάλω 10 πιρουνάκια, θα το έκανα! Η συνταγή είναι πανεύκολη, γρήγορη, και ακόμα και αν αγοράσετε τα υλικά όλα είναι πάρα πολύ οικονομική.Εγώ επέλεξα 2 μικρές παραλλαγές!
    1)Να τα κάνω σε μπαλάκια όπως τα malteser's,σε σχήμα καρδιάς και σχήμα λουλουδιού!
    2)Να κάνω την κουβερτούρα με 170γρ lacta και 30γρ πικρής, γιατί φοβήθηκα μήπως βγουν πολύ γλυκά απ'την βανίλια.
    Στην αρχή, επειδή τα βιαζόμουν, τα έβγαλα έξω στο κρύο να κρυώσουν. ΛΑΘΟΣ! Γιατί έγιναν σκληρά. Αλλά μετά που τα πήρα μαζί μου, ήρθαν σε θερμοκρασία δωματίου και όλοι όσοι έφαγαν ξετρελάθηκαν, μου ζήτησαν να κάνω και άλλα! Ευχαριστούμε πολύ!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Νηστείες
    Η νηστεία, πέρα από τη θρησκευτική της σημασία,...
    Ιδέες για νηστίσιμο πρωινό
    Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλούς στην δ...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...
    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...

    Σχετικές οδηγίες

    Φτιάχνουμε σοκολατάκια
    Προστέθηκε από Sitronella
    4.9737
           
           
    (38)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    σοκολατάκια-κεάσματα
    Ένα βιβλίο 9 αγαπημένων συνταγών, του/της γλυκακια
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 76 αγαπημένων συνταγών, του/της Ικαριώτισσα
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 151 αγαπημένων συνταγών, του/της KIKIAP
    Γλυκά
    Ένα βιβλίο 79 αγαπημένων συνταγών, του/της ΘΕΟΠΙΣΤΗ
    ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της sevastopoulou