Σοκολατάκια κάστανο
Πανεύκολα σοκολατάκια με έντονη την γεύση του κάστανου γιατί έχει μέσα ολόκληρο κάστανο
Λίγα μυστικά ακόμα
Το κάστανο όταν είναι να το κάνεις βραστό κόβεις από πάνω την μύτη, ενώ αν θέλεις να τα κάνεις ψητά τα χαράζειςΤα σοκολατάκια αν τα βάλετε σε ένα βάζο αεροστεγώς βαστάνε και μία βδομάδα αλλά το θέμα είναι θα μείνουν για να τα κρατήσετε μία βδομάδα)
Υλικά
-
κάστανα όσα θέλετε
-
κουβερτούρα ή όποια άλλη σοκολάτα σας αρέσει
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνετε τα κάστανα και κόβετε την μύτη από πάνω. Μόλις τα κόψετε όλα τα βάζετε σε βραστό νερό να βράσουν καλά και να μαλακώσουν.
-
2
Μόλις τα βράσετε θα τα αφήσετε να κρυώσουν και θα τα καθαρίσετε καλά θα τα βάλετε πάνω σε χαρτί κουζίνας ώστε να φύγουν όσα υγρά έχουν μείνει στο κάστανο
-
3
Σε μπεν μαρί λιώνετε την κουβερτούρα σας Μόλις λιώσει ρίχνετε ένα ένα τα κάστανα μέσα και με ένα πιρούνι τα βγάζετε με προσοχή. Τα ακουμπάτε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί μέχρι να στεγνώσουν καλά
-
4
Καλή επιτυχία
Σχόλια (18)