κύρια φωτογραφία συνταγής Σοκολατάκια Λεβάντα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15-20 σοκολατάκια
  1. 250 γρ. κρεμα γαλακτος
  2. 20 γρ. γλυκοζη (δηλ. μια κουταλια της σουπας)
  3. 450 γρ. σοκολατα ασπρη υγειας
  4. 30 γρ. βουτυρο
  5. λιγους σπορους λεβαντα τριμμενη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια κατσαρολα βαζουμε την κρεμα γαλακτος, τη γλυκοζη και τη λεβαντα να βρασουν για μισο λεπτο και μετα σουρωνουμε τη λεβαντα.

  2. 2

    Επειτα προσθετουμε στο μειγμα τη σοκολατα και την ανακατευουμε. Μετα προσθετουμε το βουτυρο.

  3. 3

    Επειτα βαζουμε το μειγμα στο ψυγειο να παγωσει και μετα το πλαθουμε σε οτι σχημα θελουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

katerina29
katerina29 @cook_8449142
Μου αρεσαν παρα πολυ!!! Ειναι ιδιαιτερα σε γευση, αλλα πραγματικα πολυ πρωτοτυπα... και ευκολα!! Σ ευχαριστω για την συνταγη..

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα