Σοκολατάκια Λεβάντα
Υλικά
-
250 γρ. κρεμα γαλακτος
-
20 γρ. γλυκοζη (δηλ. μια κουταλια της σουπας)
-
450 γρ. σοκολατα ασπρη υγειας
-
30 γρ. βουτυρο
-
λιγους σπορους λεβαντα τριμμενη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρολα βαζουμε την κρεμα γαλακτος, τη γλυκοζη και τη λεβαντα να βρασουν για μισο λεπτο και μετα σουρωνουμε τη λεβαντα.
-
2
Επειτα προσθετουμε στο μειγμα τη σοκολατα και την ανακατευουμε. Μετα προσθετουμε το βουτυρο.
-
3
Επειτα βαζουμε το μειγμα στο ψυγειο να παγωσει και μετα το πλαθουμε σε οτι σχημα θελουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια