κύρια φωτογραφία συνταγής Σοκολατάκια με καγιέν και μοσχοκάρυδο
sweeney
sweeney @cook_8450967
,Ελλάδα

Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και πολύ νόστιμη! Την προτείνω ανεπιφύλαχτα στους λάτρεις της σοκολάτας..

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι του Παρλιάρου από την εκπομπή του "Γλυκές Αλχημείες".

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
  1. 500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  2. 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
  3. 1/2 κ.γλ. μαύρο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφού λιώσουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι, την αφήνουμε να κρυώσει και να φτάσει περίπου σε θερμοκρασία 30 βαθμών.

  2. 2

    Έπειτα προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά.

  3. 3

    Τέλος στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί μεγάλο και με ένα μικρό κουταλάκι παίρνουμε απο λίγη σοκολάτα και κάνουμε ότι σχεδιάκια θέλουμε.

  4. 4

    Τα βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα και είναι έτοιμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

dcroula
dcroula @Roula1505
Μου έγιναν υπέροχα!!!!\nΤα μπαχαρικά δεν είναι έντονα, απλά καταλαβαίνεις ότι έχουν κάτι το διαφορετικό στη γεύση.

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα