Σοκολατάκια με καγιέν και μοσχοκάρυδο
Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και πολύ νόστιμη! Την προτείνω ανεπιφύλαχτα στους λάτρεις της σοκολάτας..
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι του Παρλιάρου από την εκπομπή του "Γλυκές Αλχημείες".
Υλικά
-
500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
1/4 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
-
1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
-
1/2 κ.γλ. μαύρο πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού λιώσουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι, την αφήνουμε να κρυώσει και να φτάσει περίπου σε θερμοκρασία 30 βαθμών.
-
2
Έπειτα προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά.
-
3
Τέλος στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί μεγάλο και με ένα μικρό κουταλάκι παίρνουμε απο λίγη σοκολάτα και κάνουμε ότι σχεδιάκια θέλουμε.
-
4
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα και είναι έτοιμα.
Σχόλια (2)