Σοκολατάκια Πιπέρι
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την amande για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
150 γρ. κρεμα γαλακτος
-
20 γρ. γλυκοζη (1 κουτ. σουπας)
-
2 γρ. πιπερι ασπρο
-
2 γρ.πιπερι κοκκινο
-
2 γρ. μπαχαρι
-
2 γρ. καρδαμο
-
300 γρ. κουβερτουρα ή σοκολατα γαλακτος
-
λιγο βουτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρολα βαζουμε την κρεμα γαλακτος με τη γλυκοζη, βαζουμε στη φωτια και αφηνουμε να βρασει.
-
2
Μετα προσθετουμε τα πιπερια, το μπαχαρι και το καρδαμο.
-
3
Επειτα σουρωνουμε τα μπαχαρικα
-
4
Και προσθετουμε την σοκολατα.
-
5
Τελος προσθετουμε το βουτυρο.
-
6
Βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει και τα πλαθουμε σε οτι σχημα μας αρεσει.
Σχόλια (2)