Σοκολατάκια στιγμής
Σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς και σοκοφρέτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Θελει καλό καβούρτισμα των καρπων για το άρωμα. Είναι του πενταλέπτου και δεν πίστευα ποσο νόστιμα έγιναν. Κέρασα στη δουλεια 10 άτομα. Καλή επιτυχία.
Υλικά
-
250 γρ. κουβερτούρα
-
2 φλυτζάνια ξηρούς καρπούς (αλεσμένα στο moulti)
-
1 σοκοφρέτα
-
1 κ.σ. σπορέλαιο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τις κουβερτούρες με μια κ.σ σπορέλαιο.
-
2
Aφήνουμε να κρύωσει λίγο και προσθέτουμε τους ξηρους καρπούς (εγώ έβαλα καβουρτισμένα αμυγδάλα και φουντούκια) και στο τέλος τη σοκοφρέτα που την έχουμε περασει 2 γύρους απο το multi.
-
3
Με ένα κουταλι βάζουμε είτε σε φόρμες για σοκολατάκια ή πάνω σε λαδόκολα.
-
4
Αφήνουμε στο ψυγείο και είναι έτοιμα και πεντανόστιμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)