Σοκολατένια καρδιά μαρμπρέ
Επειδή η σοκολάτα είναι πάντα στην καρδιά μας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να την κάνετε και τρικολόρε χρησιμοποιώντας και κουβερτούρα.Αν θέλετε τρυπάτε σε δυο σημεία και περνάτε μια κορδέλα για να την κάνετε κρεμαστή.
Υλικά
-
2 πλάκες σοκολάτας γάλακτος
-
1 πλάκα λευκή σοκολάτα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τις σοκολάτες χωριστά.
-
2
Βάζουμε πρώτα τη σοκολάτα γάλακτος σε φόρμα σιλικόνης σε σχήμα καρδιάς. Αν δεν έχουμε, στρώνουμε λαδόκολλα σε αντικολλητική φόρμα.
-
3
Στη συνέχεια βάζουμε τη λευκή σοκολάτα από πάνω.
-
4
Με ένα σουβλακόξυλο σχηματίζουμε "νερά" στην επιφάνεια.
-
5
Βάζουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)