Ξανθίππη
Ξανθίππη @cook_8476329
Θεσ/νίκη,Ελλάδα

Νόστιμα, εύκολα και γρήγορα μπισκότα, ότι πρέπει για εργαζόμενες μανούλες που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Τέλειο κολατσιό στο σχολείο!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην τα ψήσετε παραπάνω από 12 λεπτά γιατί θα γίνουν πολύ σκληρά, επίσης αν δεν θέλετε να γίνουν πολύ γλύκα μπορείτε να αφαιρέσετε ζάχαρη, με 210γρ ζάχαρη που έβαλα έγιναν πεντανόστιμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 κομμάτια περίπου
  1. 200 γρ βούτυρο
  2. 200 γρ αλεύρι
  3. 175 γρ νιφάδες βρώμης
  4. 3 κ.σ. κακάο
  5. 1/2 κ.γ. σόδα
  6. 1/2 κ.γ μπέικιν
  7. 1/2 κ.γ αλάτι
  8. 1/2 κ.γ κανέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.

  2. 2

    Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, κατόπιν προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

  3. 3

    Αφαιρούμε από την φωτιά, προσθέτουμε τα αυγά, την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε.

  4. 4

    Σε ένα μεγάλο μπόλ μετράμε τα υπόλοιπα υλικά μας, ενώνουμε με το μίγμα της σοκολάτας και αναμιγνύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.

  5. 5

    Σε μια λαδόκολλα τοποθετούμε τη ζύμη σε μέγεθος καρυδιού και ψήνουμε για 12 λεπτά.